Dekoracija sale

Stolove Vaših gostiju mogu krasiti minimalističke i decentne dekoracije ali i velike cvjetne kugle, visoke vaze, svijećnjaci i sl. S toliko puno cvjetnih varijanta i tema, izabrati vrstu i boju dekoracije može biti “težak posao”. Posebnu pažnju posvećujemo dekoraciji mladenačkog stola koji je u prvom planu većinu večeri.

Više o vrstama dekoracije možete pročitati i na našem BLOGU.

Dekoracija sale

.Kontaktirajte nas

Vjenčani buketi

.Kontaktirajte nas

Vjenčani buketi

Šareni, jednobojni, od istog cvijeća ili različitog, klasični ili avangardni, veliki ili od samo jednog cvijeta – vjenčani buket, u ruci mladenke je poseban.

Photo Booth

Jako važan segment svakog vjenčanja je kvalitetan fotograf koji će zabilježiti sve važne trenutke Vašeg dana, jer na poslijetku slike su jedine uspomene koje Vam ostaju i koje će se gledati generacijama. Često se ljudi prepadnu fotografa, pogotovo na podiju te pokušavaju ispasti što ljepše i glume nešto što nisu. Photo booth  je prava stvar da malo začinite stvari i date jednu šaljivu notu Vašem vjenčanju. Žele li se Vaši gosti slikati ozbiljni, raditi grimase ili pak upotrijebiti razne rekvizite poput brkova ili naočala, to je na njima… jedno je sigurno,zabava je zagarantirana. Ne samo da će tako ponijeti uspomenu sa Vašeg  vjenčanja, nego će to biti i Vaš poklon njima.

Photo Booth

.Kontaktirajte nas

Rasvjeta za vjenčanje

.Kontaktirajte nas

Rasvjeta za vjenčanje

Ako Vam treba dekorativna rasvjeta i efekti, tj. rasvjeta za vjenčanje, bez obzira koliki imate buđžet možemo Vam složiti ponudu. Nije isto da li je na Vašem vjenčanju atmosfera ugodna i topla ili hladna i sterilna.

Uz naše iskustvo i tehniku svaki prostor može oživjeti te svaki prostor može biti glamurozan uz male izdatke, bez obzira na lokaciju.

CorinaDizajn