22 pro. · corina_dizajn · No Comments

Vrste dekoracija

Visoka -Glamurozna dekoracija

Ovakva vrsta dekoracije vrlo lako postiže taj “vauu – efekt” kod gostiju, a najčešće ju preporučujemo u dvoranama visokih stropova te “hladno”  ili jednostavno minimalno uređenim dvoranama bez puno dekorativnih detalja ( tepisi ili zavjese sa uzorcima itd. ).

Visoki svijećnjaci popunjeni predivnim cvijetnim kuglama nikoga neće ostaviti ravnodušnim, uvijek su IN i sa njima ne možete pogriješiti.

S obzirom da takva vrsta dekoracije često iziskuje i veću količinu cvijeća,ona je  nerijetko i skuplja. Također, mladenci  se često odlučuju kombinirati je i sa niskom dekoracijom te tako uštedijeti i učiniti salu još zanimljivijom.

vrste1

 

Niska – Romantična  dekoracija

Niske dekoracije često su i jeftinije, no to ne znači nužno i lošije.

Kod ovakve vrste dekoracije, mladenkina kreativnost  te kreativnost samih dekoratera dolazi do izražaja. Puno je više prostora za poigravanje vazama raznih veličina i oblika, dok se ista često nadopunjava sa svijećama koje daju poseban romantičan ugođaj ambijentu.

vrste2

 

 

Minimalisticka – Manje je više!

Izraz “ Manje je više “ ovdje se svakako može primjeniti.

Ukoliko imate jednu vrstu cvijeća koja Vam se sviđa, kao tulipani ili ruže,ponekad je najbolje jednostavno ih staviti samo u vazu i time čete ih posebno naglasiti što ne znači da ste pritom žrtvovali svoju kreativnost.

Kao “ Minimalističku “ dekoraciju svakako bi preporučili cvijeće potopljeno u vodi, što je jeftinija varijanta koja u svakom slučaju postiže “ vauu – efekt “.

vrste3

 

 

Rustikalna  dekoracija

Rustikalna vjenčanja nikad nisu bila popularnija. Ako ste “prirodan “ tip i želite svome vjenčanju dodati ležerniju i otkačeniju notu,ovo je pravi stil za Vas. Puno prirodnih materijala i detalja često nađenih u šupama i na raznim sajmovima, cvijeće u puno boja i oblika, ovaj stil čine tako posebnim. U ovom stilu se spaja nespojivo što je poseban izazov našoj a zasigurno i Vašoj kreativnosti.

vrste4

CorinaDizajn